Hozzávalók:
•1 csésze tojásfehérje (kb. 8 db)
•1 csésze cukor
•1 csésze liszt
•50 ml olaj
•1 csésze darabosra vágott dióbél
•1 csésze rahát
•pár szem mazsola
•½ csomag sütőpor (5g)
A csésze 2,5 dl.
A tojásfehérjéket a cukorral felverjük kemény habnak, óvatosan hozzáforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet, olajat, majd hozzákeverjük a diót, rahátot, mazsolát, 2 püspökkenyérformába
elosztjuk a masszát, 180 fokos előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Kihűlés után bevonjuk, csoki mázzal vagy beszitáljuk porcukorral.Kandírozott narancshéjjal díszítjük.
Nagyon guszta lett a püspökkenyered! :)
VálaszTörlésMillye!
VálaszTörlésKöszi szépen:)))