2013. január 22., kedd
Mákos palacsinta,őszibarack mártásban
A palacsintákat ugyanúgy készítjük mint a vaníliásnál. Palacsinta
A töltelék:
200 g darált mák,1 citrom reszelt héja,1 tasak vaníliás pudingpor,100 g cukor,3 dl tej,2 tasak vaníliás cukor.
A pudingport, a cukrot és a tejet sűrű péppé főzzük, aztán a vaníliás cukorral együtt a darált mákot is hozzáadjuk. Megtöltjük vele a palacsintákat.
Tovább úgy járunk el mint a vaníliás palacsintánál.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Minden formában a kedvencem,és köszi az ötletet, mert legközelebb az unokáimnak elkészítem.
VálaszTörlésA pergelt cukros diós sütid is isteni!!!!:))
Tücsi!
TörlésKészítsd el,örülni fognak neki,nagyon finom.
A diós süti is egy különleges ízű,nagyon finom sütemény,megsütötted?
Ez a palacsinta tetszik, meg a vaníliakrémes is!
VálaszTörlésMarisz!
TörlésKöszönöm,nekem is a mákos a kedvencem.