2013. január 22., kedd

Mákos palacsinta,őszibarack mártásban

                                 

A palacsintákat ugyanúgy készítjük mint a vaníliásnál. Palacsinta

A töltelék:
200 g darált mák,1 citrom reszelt héja,1 tasak vaníliás pudingpor,100 g cukor,3 dl tej,2 tasak vaníliás cukor.
A pudingport, a cukrot és a tejet sűrű péppé főzzük, aztán a vaníliás cukorral együtt a darált mákot is hozzáadjuk. Megtöltjük vele a palacsintákat.

Tovább úgy járunk el mint a vaníliás palacsintánál.

4 megjegyzés:

  1. Minden formában a kedvencem,és köszi az ötletet, mert legközelebb az unokáimnak elkészítem.
    A pergelt cukros diós sütid is isteni!!!!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tücsi!

      Készítsd el,örülni fognak neki,nagyon finom.

      A diós süti is egy különleges ízű,nagyon finom sütemény,megsütötted?

      Törlés
  2. Ez a palacsinta tetszik, meg a vaníliakrémes is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marisz!

      Köszönöm,nekem is a mákos a kedvencem.

      Törlés

Print Friendly and PDF

Rendszeres olvasók