Kakaós piskóta receptje itt: Kakaós piskóta
Csokikrém hozzávalói egy 26 cm átmérőjű tortához:
8 tojás
40 dkg cukor
200 g ét
csoki
400 g vaj
2 vaníliás
cukor
4 evőkanál
kakaó
Előkészítjük
a hozzávalókat: Az ét csokit lereszeljük, vagy kisebb darabkákra vágjuk, a
kakaót átszitáljuk.
A tojásokat
keverőtálba törjük, rámérjük a cukrot, vaníliás cukrokat, mixerrel felhabosítjuk,
majd forró vízgőz fölé helyezzük, és jó habosra keverjük.
A gőzről levéve beledolgozzuk
az olvasztott csokit, kakaóport majd hűtőbe tesszük, hogy teljesen lehűljön. Miután
lehűlt hozzákeverjük a szobahőmérsékletű vajat és együtt jó habosra keverjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése