Hozzávalók:
50 dkg darált, háztartási keksz
25 dkg vaj
20 dkg cukor
2 kávés kanál kakaópor
Tejszín, amennyit felvesz, hogy jó puha masszát kapjunk,
nekem 1 dl
kellett.
Töltelékhez:
25 dkg gesztenyemassza
25 dkg vaj
20 dkg porcukor
1 evőkanál rum
2 evőkanál olaj
A tészta hozzávalóit egy tálban összedolgozom, két részre
veszem és alufólián téglalap alakúra, kinyújtom.
A töltelékhez a vajat a porcukorral kihabosítom, kanalanként
hozzákeverem a gesztenyemasszát végül a rumot, és két részre osztom, majd egyik
részt rásimítom a kinyújtott kekszmasszára. Az alufólia segítségével szépen
felcsavarom. A másik résszel is ugyanígy járok el, legalább 2 órára, hidegre
teszem majd, bevonom a vízgőzön felolvasztott tortabevonóval, és újra hidegre
teszem.
Miután rádermedt a csoki lehet szeletelni.
Előnye,hogy nem kell sütni és hamar össze lehet állítani.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése