tag:blogger.com,1999:blog-5001801723629234205.post2936390223773880225..comments2024-03-29T03:00:20.480-07:00Comments on Rozi Erdélyi konyhája: Lekváros pánkó (fánk)Rozihttp://www.blogger.com/profile/17322059842327539229noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5001801723629234205.post-39120123566417740682016-01-08T11:00:41.216-08:002016-01-08T11:00:41.216-08:00Köszönöm szépen Vicuska, általában ilyen sűrűre fő...Köszönöm szépen Vicuska, általában ilyen sűrűre főzöm a lekvárokat, kivéve az őszibarackot.A jereváni fánkot nem ismerem,majd utánanézek!Rozihttps://www.blogger.com/profile/17322059842327539229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5001801723629234205.post-13260486807845064862016-01-07T13:05:18.833-08:002016-01-07T13:05:18.833-08:00Gyönyörűek a fánkok, Rozika! Ilyen sűrű baracklekv...Gyönyörűek a fánkok, Rozika! Ilyen sűrű baracklekvárral egyszerű a fánkot tölteni, az enyém kevésbé sűrű, mellé tálalom. A szintén sűrű, házi, üstben kavargatott szilvalekvár szokott néha a fánkjaim belsejébe kerülni, a lányaim néha igénylik. Nagy kedvencem még a vaníliás krémmel töltött jereváni fánk!Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.com