2014. március 12., szerda

Cseresznyés piskóta


Hozzávalók :
6 tojás
30 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
45 dkg liszt
1 csomag sütőpor
2 dl tej
60 dkg kimagozott cseresznye.

A puha margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.Hozzákavarjuk egyenként a tojássárgákat,felváltva apránként a lisztet meg a tejet, a lisztel elkevert sütőport.Végül óvatosan beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és egyenletesen rárakjuk a kimagozott cseresznyét.Előmelegített sütőben szép aranysárgára sütjük . Porcukorral meghintve tálaljuk.
Tepsiméret 26x36 cm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Print Friendly and PDF

Rendszeres olvasók